MIÉRT ÉRDEMES MEGJELENNI?

A S/ALON BUDAPEST a kiállítók fontos kommunikációja a vásárlók felé, ahol évente egyszer lehetőségük van megmutatni, mitől jó és érdemes a termékük, például az alapos tervezés, a hosszútávú minőség, az egyediség és az anyaghasználat miatt. Minden kiállító egységesebb, csökkentett kínálattal, de annál inkább kidolgozott, rájuk jellemző sajátos, egyedi térben mutatja be, miért különleges.

EGYEDÜL AZ EGYÉNISÉG KÉPES ARRA, HOGY ÚJAT, MÁST, AZ EDDIGITŐL ELTÉRŐT ALAKÍTSON

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

A S/ALON BUDAPEST a hazai kiállításoktól merőben eltérő koncepciójú esemény. A megszokott négyzetméter bérlés helyett szolgáltatást kínál, kisenteriőrt lehet bérelni, hogy az építés helyett a berendezésre fordíthassa kapacitását a szolgáltatást igénybe vevő kiállító. Ezt támogatva enteriőrtervezői koncepció kialakításban való segítséget is magában foglal a bérelt bemutató tér, nincsenek klasszikus kiállítási standok, csak dúsan díszített, valós vagy elképzelt enteriőrök.

MIT LEHET BEMUTATNI?

A S/ALON BUDAPEST tematikája széleskörű, bemutatásának módja viszont meghatározott. Az egyedi életstílus minden kellékével meg lehet jelenni, legyen az kandalló a térben, parketta egy szabadon álló káddal, kültéri bútor a korlátot gyártó cég épített teraszán, szauna a szobában, kiegészítőkkel, bútorokkal párosítva. A kiállítás elképzelt élettereket mutat be, víziókat, melyek vagy a valóságot próbálják leképezni, vagy egy kompozíciót alkotnak.

LÁTOGATÓINK

Lakberendezési hedonisták, akik inspirációra vágynak. Akik kis ötletekért kutatva nézik át a különleges standokat. Akik építkezés, lakásfelújítás előtt állnak, és ehhez konkrét termékeket, megoldásokat keresnek. Akik az árakon túlmutató technikai, tervezési, kényelmi, esztétikai különbséget szeretnék megtudni. Akik bővíteni szeretnék ismereteiket a lakberendezés területén akár tanulmányaikhoz, akár mindennapjaikhoz. Akiknek bővebb információra van szükségük, hogy kiismerjék magukat a széleskörű árukínálatból. Akik kifinomult tervezést, különleges megoldásokat és előremutató trendeket keresnek. Akik a magas minőségben hisznek.

KIÁLLÍTÓI ÉRDEKLŐDÉS

A S/ALON BUDAPEST-en meghívás alapján nyílik lehetőség a kiállítói részvételre. Bővebb információért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Sikeresen elküldte az üzenetet!
Hiba történt (0)