Portré
  /  2018.08.27.  /  

Kiállítói portré: Solinfo Lighting & Home

Mindig örömmel és büszkeséggel tölt el minket, ha olyan hazai vállalkozásokkal találkozunk, akik nemzetközi szinten is kiemelkedő design megoldásokat kínálnak. Ilyen a S/ALON BUDAPEST kiállításon megjelenő Solinfo is, akik közel 30 éve képviselik a jó designt itthon és világszerte egyaránt. Szaktanácsadóik őszinte lelkesedéssel és szakértelemmel viszonyulnak az iparág felé, az ügyfelekkel szorosan együttműködve mindig testhezálló és izgalmas megoldások után kutatva. Ez a folyamatos megújulás és vállalkozói szellem az oka, hogy a kezdeti világítástechnikai boltból mára a high end design termékek és szolgáltatások bástyájává nőtte ki magát a cég. Tarts velünk, és ismerd meg a Solinfot!

A Solinfo Lighting & Home Wesselényi utcai bázisán a kiemelkedő design megoldásoké a főszerep, a technikai és design világítástól kezdve egészen a high-end bútorokig és kiegészítőkig. A bemutatóterem ad otthont az egyedülálló “kettő az egyben” Solinfo Cafénak is, ahol az arra vágyók nem csupán kikapcsolódhatnak, de meg is vásárolhatják a kávézó területén megtalálható design tárgyakat, hiszen a Café Tom Dixon Shopként is üzemel. A dinamikusan fejlődő portfóliónak köszönhetően ma már több Solinfo családhoz tartozó márkával is találkozhatsz, mint például a Solinfo Design Embassy, Lighting Embassy vagy a VITRIN.

Az élvonalbeli design hazai nagykövete a S/ALON BUDAPEST kiállításra igazi csemegékkel készül az enteriőr styling szerelmeseinek: a Molteni és Vitra installációkkal a nemzetközi színtér fellegvárába enged bepillantást.

A Molteni bútoraiban megelevenedik az évszázados olasz design örökség, a kompromisszummentes minőségi elvárásoknak és a kiváló anyaghasználatnak köszönhetően a design ikon a kortalan luxust hozza el az otthonodba. A kiállításra gondosan berendezett enteriőr a Molteni és a Solinfo partnerségéből létrejött Molteni Flagship Store hangulatát és szellemiségét idézi meg, a pompás, tervezői igényességgel kiválasztott darabok által belekóstolhatsz a Molteni által képviselt makulátlan eleganciába.

A hamisítatlan olasz luxus mellett a könnyedebb terek és darabok kedvelőinek is készül valamivel a márka. A svájci design ikon Vitra kollekciójával bemutatják az európai design legjavát, olyan darabok segítségével, mint a Mariposa kanapé vagy az Eames Lounge Chair. A Vitra filozófiája szerint az ideális otthon egyfajta kollázs, melyet lakóinak személyisége és története inspirál. Így alkothat igazán jó párost egy Vitra bútor a kedvenc antik daraboddal, vagy válhat akár a nappalid legfontosabb kulcsdarabjává. A Matisz Aliz által tervezett enteriőrben testközelbe kerülhetsz a 20. század design ikonjaival, találkozhatsz a legfrissebb otthoni trendekkel, és megismerhetsz egy valódi európai design óriást.

És hogy mit rejt a jövő? Mi biztosak vagyunk benne, hogy még számtalan kivételes pillanatot és páratlan design megoldásokat. Gyere el szeptember 21-23. között a Budapest Arénába, és ismerkedj meg a Solinfo által képviselt szemléletmóddal és termékekkel!

 
S/ALON Budapest
2018.08.27.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!