Kiállítás
  /  2021.03.08.  /  

Wendy Morrison Tervezői Pályázat

A S/ALON BUDAPEST kiállítást azzal a céllal hoztuk létre, hogy amellett, hogy a hazai és nemzetközi design legnevesebb képviselőit az itthoni, értő közönséggel megismertessük, méltó platformot biztosítsunk a magyar design szcéna feltörekvő szereplőinek és fiatal tehetségeinek. E célból hirdetjük most meg a Wendy Morrison Tervezői Pályázatot, amelyre olyan tervezők jelentkezését várjuk, akik készek megmutatni egyéni látásmódjukat egy különleges enteriőr koncepció formájában. A nyertes tervezet az őszi kiállítás nyitóinstallációjaként kel majd életre. Ha úgy gondolod, ez egy remek alkalom, hogy egyedi víziódat bemutasd az ország leginspirálóbb design kiállításán, olvass tovább és ismerd meg a pályázat részleteit és fő témáját!

A képen látható szőnyegek: Leopard Palms Light, Floral Waves Blue

Wendy Morrison káprázatos szőnyegei

Szabadúszó divattervezőként töltött évek után Wendy Morrison úgy döntött, egy másik területen is leteszi névjegyét: a szőnyegtervezés gyönyörű világában. A skót tervező hamar megismertette magát a szakma jeles képviselőivel, mára pedig világszintű ismeretségnek örvend az egyéni rendelésre készített design szőnyegeket felvonultató brandje. Wendy összetéveszthetetlen stílusa számos elemből építkezik, divattervezői múltjától kezdve az egzotikus tájak és állatok iránti szeretetén át egészen a maximalista meglátásokig.

A képen látható szőnyegek: Birdsong Jade, Leopard Palms Dark

Nem véletlen, hogy a Tervezői Pályázat fő témájának Wendy Morrison szőnyegeit választottuk. A legapróbb részletekre fordított figyelem, a törődés, mely a tervezési és gyártási folyamatot egyaránt átjárja, és a vizuális hatáskeltés fontossága mind olyan értékek, melyekben mi is osztozunk. Minden benyújtott pályázati munka tehát Wendy Morrison egyik kézzel készített statement szőnyege köré kell, hogy épüljön.

A végeredményként megszülető enteriőr azonnali és hosszútávú benyomást kell, hogy tegyen mind a látogatókra, mind az eseményen lévő partnereinkre. Ambíciónk egy olyan tér létrehozása, amelyet Wendy szőnyege határoz meg, s amely közeli, személyes tapasztalásra invitál.

A képen látható szőnyegek: Dreams of the Jungle, Cranes in Trees

Jelentkezés

Amennyiben szeretnél részt venni a Wendy Morrison Tervezői Pályázaton, kérjük, olvasd el figyelmesen a pályázati kiírást (melyet ide kattintva letölthetsz), valamit a nyomtatványunkat, utóbbit pedig a kiírásban megjelölt tervekkel együtt, kitöltve küldd el számunkra a kapcsolati e-mail címünkre!

A legjobb pályázati anyagokat a S/ALON BUDAPEST szakmai csapata választja ki, melyek közül Wendy Morrison személyesen jelöli ki a pályázat nyertesét a pályamunka minősége, tartalma és alkalmassága alapján. A nyertes pályázó lehetőséget kap, hogy a S/ALON BUDAPEST 2021 csapatának és a kiállítók által felajánlott termékek segítségével koncepciótervét a kiírásnak megfelelően megvalósítsa. A nyertes pályázó ezen felül az esemény mindhárom napján személyesen is képviseli majd munkáját.

Csatlakozz küldetésünkhöz, hogy széles közönséggel ismertessük meg a hazai enteriőr design legígéretesebb tehetségeit, és jelentkezz a Wendy Morrison Tervezői Pályázatra még ma!

A pályázatok beérkezésének határideje: 2021. április 15.
Eredményhirdetés: 2021. május 15.
S/ALON BUDAPEST: 2021. szeptember 24-25-26.

2021.03.08.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
mutass meg mindent!